Urządzenie do wolnego gotowania Sous Vide GN2/3 400W - Hendi 225264
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide to innowacyjne rozwiązanie, które pozwala na oszczędność pracy oraz zachowanie wartości odżywczych potraw. Dzięki tej metodzie, żywność gotowana jest w próżniowo zamkniętych workach, co ogranicza jej kurczenie się i sprawia, że potrawy są bardziej soczyste. Dodatkowo, proces gotowania zapewnia pasteryzację, co wydłuża czas przydatności do spożycia.
Cechy produktu:
- Precyzyjny termostat z regulacją temperatury w zakresie od +35°C do +90°C z dokładnością co do 0,1°C
- Obudowa ze stali nierdzewnej, co zapewnia trwałość i łatwość w utrzymaniu
- Pokrywa z uszczelką silikonową, która umożliwia szczelne zamknięcie
- Uchwyt i kran spustowy dla wygodnej obsługi
- W zestawie separator oraz 4 przekładki ze stali nierdzewnej
Parametry techniczne:
- Długość: 335 mm
- Szerokość: 363 mm
- Wysokość: 290 mm
- Pojemność: 13 l
- Moc: 400 W
- Napięcie: 230 V
W zestawie:
- Urządzenie do gotowania potraw sous vide
- Instrukcja w języku polskim
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.