Strona główna » Pozostałe produkty » Gastronomia » Kuchnia » Wagi timery termometry kuchenne » Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254
  • Montaż anteny Zabrze
Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254
Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254
Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254
Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254
Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254

Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254

Dostępność:Dostępny

Koszt wysyłki:od 0,00 zł

Numer katalogowy:1012284

Kod producenta:1012284

Stan magazynowy:

Kod EAN:8711369271254

Waga:3,00 kg

Cena: 372,47 zł

Brak zmiany ceny produktu w ciągu ostatnich 30 dni

PayPo
Ilość:
-+
szt.
Dodaj do koszyka

Kup teraz 1 szt. i zapłać

Zakup przez 1 kliknięcie

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą

Termometr cyfrowy HACCP od marki Hendi to niezawodne narzędzie do pomiaru temperatury w zakresie od -60°C do 350°C. Dzięki możliwości pomiaru na dwa sposoby, za pomocą podczerwieni oraz sondy, idealnie sprawdzi się w każdej kuchni.

Urządzenie oferuje precyzyjne pomiary z stopniowaniem co 0,2°C oraz sygnalizację bezpiecznej i niebezpiecznej temperatury za pomocą lampek kontrolnych i podświetlenia ekranu. Funkcja automatycznego wyłączania po 15 sekundach zapewnia oszczędność energii.

Kluczowe cechy:

  • Pomiar temperatury za pomocą podczerwieni lub sondy.
  • Sygnalizacja bezpiecznej i niebezpiecznej temperatury.
  • Automatyczne wyłączanie po 15 sekundach.
  • Zakres pomiaru: od -60°C do 350°C.
  • Stopniowanie co 0,2°C.

Dane techniczne:

  • Numer produktu: 271254
  • Stan artykułu: Nowy
  • Model: na podczerwień / z sondą
  • Zakres temperatur: od -60°C do 350°C
  • Stopniowanie: co 0,2°C
  • Dokładność pomiaru bezdotykowego: -60/65°C ±1°C | 65/350°C ±1,5%
  • Dokładność pomiaru sondą: -60/-5°C ±1°C | -5/65°C ±0,5°C | 65/350°C ±1%
  • Stosunek odległości pomiaru do mierzonej powierzchni: 8:1
  • Funkcja kontroli HACCP: Tak
  • Zasilanie: 2x bateria AAA (brak w zestawie)
  • Wymiary: 39 x 53 x 158 mm

W zestawie:

  • Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą - Hendi 271254
  • Brak baterii w zestawie.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

ostatnio oglądane produkty
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
zamknij
Kontrast
Wielkość tekstu
Wysokość linii
Odstęp liter
Kursor
Skala szarości
Ukryj obrazy
Czytelna czcionka
Wyłączenie animacji
Wyrównanie tekstu
Nasycenie
Podkreśl odnośniki
Czytnik ekranu
Zresetuj wszystkie ustawienia