Strona główna » Pozostałe produkty » Gastronomia » Kuchnia » Urządzenia grzewcze » Urządzenia do Souis Vide » Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448
  • Montaż anten Zabrze
Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448
Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448
Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448
Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448
Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448
Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448
Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448
Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448
Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448

Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448

Dostępność:Dostępny

Koszt wysyłki:od 0,00 zł

Numer katalogowy:1000783

Kod producenta:1000783

Stan magazynowy:

Kod EAN:8711369225448

Waga:10,00 kg

Cena: 1 903,83 zł

Brak zmiany ceny produktu w ciągu ostatnich 30 dni

PayPo
Ilość:
-+
szt.
Dodaj do koszyka

Kup teraz 1 szt. i zapłać

Zakup przez 1 kliknięcie

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448

Gotowanie metodą sous vide to innowacyjne podejście, które pozwala na oszczędność czasu oraz zachowanie wartości odżywczych potraw. Dzięki tej technologii żywność jest mniej podatna na kurczenie się, co sprawia, że dania stają się bardziej soczyste. Pasteryzacja podczas gotowania sprawia, że potrawy dłużej zachowują świeżość.

Korzyści z używania urządzenia Sous Vide:

  • Oszczędność nakładu pracy w kuchni.
  • Optymalizacja procesów przygotowywania posiłków.
  • Utrzymanie stałej jakości serwowanych dań.
  • Możliwość przygotowywania potraw poza szczytem ruchu.

Cechy urządzenia:

  • Precyzyjny termostat z regulacją temperatury od 35 do 90°C, dokładność co do 0,1°C.
  • Obudowa ze stali nierdzewnej zapewniająca trwałość.
  • Szczelne zamknięcie dzięki pokrywie z uszczelką silikonową.
  • Duży, czytelny wyświetlacz.
  • Kran do spuszczania wody po gotowaniu.
  • Pojemność 20 l, kompatybilne z pojemnikami GN 1/1.

Parametry techniczne:

  • Wymiary: 540 x 335 x (H) 310 mm
  • Pojemność: 20 l
  • Moc: 600 W
  • Napięcie: 230 V
  • Waga: 11 kg

W zestawie:

  • Urządzenie do gotowania potraw sous vide
  • Separator
  • Instrukcja

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
zamknij
Kontrast
Wielkość tekstu
Wysokość linii
Odstęp liter
Kursor
Skala szarości
Ukryj obrazy
Czytelna czcionka
Wyłączenie animacji
Wyrównanie tekstu
Nasycenie
Podkreśl odnośniki
Czytnik ekranu
Zresetuj wszystkie ustawienia